Opgeleid aan de Gelderse Leergangen/ Interstudie, tweedegraad Tekenen/ Schilderen en Textiele Werkvormen. Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem, Eerste graad Tekenen/ Schilderen. Geeft les sinds 1989.

Werkt in Nijmegen in eigen atelier,vrij en in opdracht. Discipline tekenen, schilderen en digitale fotografie.

Tekenen/ Schilderen

Door te tekenen en schilderen leer je steeds beter te kijken naar de vormentaal van mens en omgeving. Het levert steeds weer nieuwe inzichten op. Heel verrassend is, als je je oude werkstukken gebruikt voor een nieuwe compositie of als je schildert op een niet alledaagse ondergrond. Verrassende creatieve opdrachten, gebaseerd op stilleven, landschap, model en portret (de grote thema’s), brengen je naar je eigen vormentaal, een eigen stijl. Daar de fantasie door de opdrachten evenzeer geprikkeld wordt, kun je naast het werken naar de waarneming dus ook zonder deze onderwerpen gewoon in je schilderij verder werken. Uiteindelijk leidt dit naar een eigen onderwerp.

Voor gevorderden als wel beginners is deze teken- en schildercursus geschikt. Heb je jarenlang geen potlood of kwast meer aangeraakt? Maakt niet uit, je begint gewoon samen met de gevorderden. Aan het einde van iedere les bespreken we het gemaakte werk. Je ervaart hoe prettig en leerzaam dit is. Ook de geoefende cursist leert weer van jou.

Dinsdagavond 19.30 – 22.00 uur